Over Sunita

Thumbnail_Sunita

Ik ben Sunita. Vanaf 2014 gevestigd in het centrum van Stadskanaal, en sinds kort in een nieuw pand aan de Europalaan 36.

Als professioneel schoonheids specialiste met diverse specialisaties en ruim 20 jaar ervaring beschik ik over de diploma’s visagie, all round schoonheids specialist, acne specialisatie en tal van andere schoonheids diploma’s. UIteraard ben ik lid van de branchevereniging ANBOS.

Ik werk in mijn salon alleen met het topmerk Sunitas. Dit merkt levert de kwalitatief beste producten voor de perfecte beauty behandeling en heeft zich in de praktijk inmiddels al ruimschoots bewezen.

Iedereen wil graag een mooie en gezonde huid. De conditie van de huid is een afspiegeling van jouw leefwijze, erfelijkheid en milieu invloeden.

Door de steeds zwaardere belasting moeten we meer investeren om de huid in optimale conditie te houden.  Jong en oud, elke huid kan wel eens wat extra verzorging gebruiken. De ANBOS schoonheids specialiste weet wat uw huid nodig heeft.

Tevens kun je bij ons terecht voor “gifts” of cadeau bonnen.
Deze worden zeer zorgvuldig ingepakt en omgetoverd tot een mooi geschenk.  Kies zelf het bedrag en wij  maken er een mooi cadeautje van.

Sunita_Balk